De slappe lach zit in een klein hoekje

Soms is het zo fijn om ongegeneerd de slappe lach te hebben. Bijna in je broek te plassen, te huilen, te bulderen van het lachen. En vaak schiet je in zo’n lachstuip naar aanleiding van niets. Een stom grapje, of iets wat buitenstaanders misschien helemaal niet grappig vinden. Deze Duitse weervrouw kan er over meepraten. De camera’s draaien en ze ziet in een flits haar collega nieuwslezer in beeld.. en ze blijft erin!

Lees ook:Een ongeluk zit in een klein hoekje
Lees ook:Lach en je krijgt een beloning!
Lees ook:MTV EMA: dit zit allemaal in de goody bag…
Lees ook:De nieuwste Calvin Klein geur: Down Town
Lees ook:Oelala: de Calvin Klein onderbroek finalisten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>