Leighton Meester gezicht van jarig Nelly.com

Leighton Meester is het gezicht van Nelly.com. De webshop viert namelijk dit jaar haar tiende verjaardag in Hollywood style.

“Het Nelly.com meisje is young, fun & confident en ik ben dan ook zeer gevleid dat ik gezien word als een Nelly girl! Het was een ‘no brainer’ om deze samenwerking aan te gaan, de kleding is heel erg flaterend en het zijn items die ik zelf zou dragen. Wat het nog beter maakt is dat ik de looks zelf uit mocht kiezen, het zijn dus alleen maar outfits geworden waar ik me fijn in voel” aldus Leighton Meester over de samenwerking. Leighton heeft haar favorieten gekozen uit Nelly’s SS14 collectie.

www.nelly.com

Lees ook:De Urban Jungle van Nelly.com
Lees ook:Collectie Savannah Miller eindelijk bij Nelly.com
Lees ook:Nelly.com lanceert collectie met blogger afterDRK
Lees ook:Nelly.com lanceert nieuwe merk Issue 1.3
Lees ook:Nelly: je nieuwe BFF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>