Valerio Zeno en Victoria Koblenko verdienen liefde

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Maar niet iedereen heeft een liefde om deze dag samen mee door te brengen; dat geldt ook voor veel Bekende Nederlanders. Datingsite Pepper doet er alles aan om de ware liefde te vinden voor haar singles, maar ook voor niet leden. Met een speciale enquête voor Valentijnsdag vroeg de datingsite haar achterban welke single BN-ers de liefde verdienen.

De ondervraagden konden kiezen uit duo’s van Bekende Nederlandse singles. De BN-er, die qua gunfactor met kop en schouders boven de rest uitsteekt is Victoria Koblenko met 90% versus 10% voor Estelle Cruijff. Bij de mannen scoort Valerio Zeno het hoogst met een gunfactor score van 64% versus 36% voor Manuel Broekman. In totaal gaven 1.200 respondenten hun mening over wie volgens hen op korte termijn de ware liefde verdient.

Hieronder staan de BN-er duo’s uiteengezet met de percentages van de gunfactor voor de liefde. En speciaal voor Valentijsdag geeft Pepper alle onderstaande BN-ers een portie “liefde” cadeau in de vorm van een cadeaukaart om de liefde op Pepper te vinden. Wie weet scoor je tijdens het online date, dus gewoon een BN’er, haha.

  • Victoria Koblenko 90% – Estelle Cruijff 10%
  • Hanna Verboom 80% – Olcay Gulsen 20%
  • Georgina Verbaan 55% – Sylvie Meis 45%
  • Barry Atsma 59% – Johnny de Mol 41%
  • Valerio Zeno 64% – Manuel Broekman 36%

Lees ook:Valerio Zeno en Dennis Storm gaan bevallen #Proefkonijnen
Lees ook:Valerio Zeno zoekt prinses in Disneyland Parijs
Lees ook:Victoria Koblenko heeft een duidelijke mening over mode
Lees ook:Valerio presenteert BNN-vrienden-quiz No Brainer
Lees ook:Johnny en Leontine helpen de liefde een handje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>