Kees Tol ook te zien als presentator Show Vandaag

Kees Tol en Marlayne Sahupala presenteren samen met Beau van Erven Dorens en Cynthia Abma Show Vandaag. In het programma, dat vanaf 21 oktober iedere werkdag te zien is, wordt het laatste nieuws besproken is de breedste zin van het woord. Zo komen naast entertainmentnieuws ook fashion, beauty, lifestyle, reizen en koken aan bod.

Show Vandaag is een luchtig middagmagazine, waarin al het nieuws van de dag in wordt besproken. Actuele gasten worden uitgenodigd en dagelijks schuiven bekende Nederlanders aan. Het programma heeft een duo-presentatie, waarvan Cynthia Abma en Beau van Erven Dorens en een deel vormen. Hieraan zijn nu Kees Tol en Marlayne Sahupala toegevoegd. Daarnaast ontbreken de entertainmentdeskundigen van Shownieuws Laat zeker niet; Renate Gerschtanowitz, Evert Santegoeds, Koos van Plateringen en Patty Brard geven hun visie op het laatste entertainmentnieuws.

Show Vandaag
Vanaf 21 oktober 2013
Iedere werkdag van 17.30 – 18.30 uur bij SBS6
http://www.sbs6.nl/showvandaag

Lees ook:K3-show vanaf vandaag te zien bij RTL Telekids
Lees ook:Cynthia Abma verlaat GTST; gaat naar SBS 6
Lees ook:Georgina Verbaan, Geza Weisz en Kees Tol in Verliefd op Ibiza
Lees ook:Nick en Simon met Kees Tol naar Zuid-Afrika
Lees ook:Drop Dead Diva dagelijks te zien bij RTL Lounge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>