Dronken Anouk blijkt stunt voor Even Apeldoorn reclame

Anouk heeft de afgelopen dagen veel mensen op het verkeerde been gezet met haar acteerwerk. De beelden die op internet circuleerden zijn in scene gezet. Anouk heeft de hoofdrol in de nieuwste Even Apeldoorn bellen commercial van Centraal Beheer.

In aanloop naar de lancering van deze nieuwe commercial werden deze week online al verschillende filmpjes verspreid waarin Anouk te zien is op een wild feestje. Daarin werd nog niet de link met Centraal Beheer gelegd. Anouk: “Eén van mijn dromen is altijd geweest om een keer in een Centraal Beheer ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial te spelen. Zie hier het resultaat.” De commercial Eurovisie is het resultaat van een eenmalige samenwerking tussen Centraal Beheer, Anouk en regisseur Paul Meijer.

In de commercial is een hotelkamer zichtbaar, waar duidelijk een feest heeft plaatsgevonden. Het feest is inmiddels al even afgelopen en de hotelkamer is niet meer is wat hij is geweest. Dan gaat de telefoon. Anouk komt overeind en neemt de telefoon op. Dan wordt duidelijk dat er iets niet helemaal goed gaat. ‘Eurovisie’ is de 54-ste ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial van Centraal Beheer en is gekoppeld aan het Eurovisie Songfestival 2013.

Bekijk ‘m hier. Vanaf zondag 5 mei komt ie ook op tv voorbij.

Lees ook:Anouk scoort eerste Nederlandse Songfestival nummer 1 -hit
Lees ook:Zo online videochat met Anouk Smulders over HNTM
Lees ook:Nieuwe Hunkemöller reclame Sylvie van der Vaart (+ foto’s!)
Lees ook:Muziek Tessa Rose Jackson in nieuwe Google reclame
Lees ook:Anouk Maas, Bart Boonstra en Iris Hesseling in Nick Battle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>