Britt en Ymke blijven bij RTL 5; krijgen nieuwe show

Britt en Ymke hebben een nieuw contract getekend bij RTL 5. Hiermee blijven zij exclusief verbonden aan de zender. Na hun eerste reisprogramma ‘Britt en Ymke en het mysterie van…’ krijgen zij vanaf dinsdag 23 oktober hun eigen interviewprogramma. In ‘Britt en Ymke stellen vragen’ gaan zij bij hun collega-BN’ers te rade wat er allemaal komt kijken bij het BN’er-schap.

Britt: “Ik kan het bijna niet geloven, wéér een contract bij RTL 5! Mijn droom komt voor de tweede keer uit. Ik ben RTL 5 echt heel dankbaar.” Ook Ymke is dolblij: “De TV-wereld is mij het afgelopen jaar heel goed bevallen. Ik ben stiekem best trots op wat ik inmiddels bij RTL 5 heb bereikt en ben heel blij dat dit nu gewoon doorgaat.”

Lees ook:Britt en Ymke tekenen contract bij RTL 5
Lees ook:Britt en Ymke willen Matthijs van Nieuwkerk
Lees ook:Geisha-moeder neemt Britt en Ymke onder handen in Japan
Lees ook:Britt en Ymke op zoek naar mysterie mayakalender
Lees ook:Britt en Ymke in Ecuador; wie wordt Bananen-koningin?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>