Nederlandse voicecast Frozen opent kerstseizoen Disney

Het Kerstseizoen in Disneyland Paris is officieel van start gegaan onder het toeziend oog van de Nederlandse voicecast van Frozen. Oren Schrijver, Noortje Herlaar en Benja Bruijning waren aanwezig bij de start van het feestelijke seizoen in de Disney Parken. Zij genoten van de beroemde Kerstparade waar de drie nieuwe helden uit Disney’s nieuwste animatiefilm Frozen te zien zijn en van de nieuwe avondshow Disney Dreams! of Christmas: een avondshow speciaal in Kerst én Frozen thema.

Benja Bruijning, Oren Schrijver en Noortje Herlaar waren vorig weekend aanwezig bij de start van het Kerstseizoen in Disneyland Paris als Nederlandse voicecast van de film Frozen. Voor zowel Benja als Oren was het de eerste keer dat ze een animatiefilm in hebben gesproken. “Vroeger praatte ik altijd al alle Disney stemmetjes na. Dat ik nu zelf één van die stemmetjes mag zijn, dat vind ik ongelooflijk leuk!” aldus Benja. Voor Oren Schrijver was dit ook nog eens zijn eerste bezoek aan het themapark. Oren geeft aan: “Van binnen ben ik nog steeds een klein kind, ik geniet enorm in Disneyland Paris. Alles is tot in de kleinste details doorgevoerd. Echt fantastisch.” Noortje ontmoet in Disneyland Paris prinses Anna aan wie zij haar stem leent voor de film. Volgens Noortje wordt Frozen een nieuwe Disney klassieker: “Ik heb bijna staan huilen in de studio, zo mooi vond ik het!”

Helden uit Frozen in Disneyland Paris
Nog voordat de nieuwste Disney film Frozen in de Nederlandse bioscopen te zien is, maken Prinses Anna, Prinses Elsa en Olaf hun entree in het Disneyland Park! Onze helden nemen plaats in de beroemde Disney Magic on Parade, waar ze elke dag voorbij glijden in een bevroren Paradewagen. Daarnaast is de komische sneeuwpop Olaf, ceremoniemeester van de speciaal voor het Kerstseizoen gecreëerde nieuwe avondshow, Disney Dreams! of Christmas. Olaf begeleidt deze nieuwste productie met projecties, fonteinen, special effects en vuurwerk. Disney Dreams! of Christmas nodigt de bezoekers uit tradities van het Kerstseizoen van over de hele wereld te vieren in vier prachtige scènes.

Kerstman maakt zijn entree
Vanaf nu is het Disneyland Park voor twee maanden ondergedompeld in de kleuren van Kerst. De Kerstman heeft zijn eigen dorp in het Disneyland Park en is te zien in de Disney Magic on Parade! Daarnaast neemt hij plaats in een speciale muzikale Parade, de Christmas Cavalcade. Vergezeld door Kwik, Kwek en Kwak, wordt de Kerstman omringd door levensgroot speelgoed, de helden uit Toy Story en andere feestelijke verrassingen.

Gloednieuwe Kerstboom
En dat is nog niet alles: een gloednieuwe kerstboom van wel 24 meter hoog heeft een centrale plaats op Town Square in het Disneyland Park en is versierd met bijna duizend decoraties van over de hele wereld. Wanneer de avond valt gaan de lichtjes aan voor een nieuwe sprankelende en kleurrijke ceremonie, Magical Christmas Wishes, die wordt begeleid door Pinokkio en zijn trouwe vriend Japie Krekel.

Disney’s nieuwste animatiefilm Frozen
Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhuld is door een strenge eeuwige winter. Om een einde te maken aan de betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Met elkaar maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden zodat ze samen de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een grappige sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Ze gaan de koude strijd aan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang. Disney’s Frozen draait vanaf 11 december 2013 in de bioscoop, ook in 3D.

Lees ook:The Voice Kids winnaar opent twintigste verjaardag Disney
Lees ook:Gedichten te horen op Disney Channel
Lees ook:Leuke shows en comedy’s op Disney Channel
Lees ook:Win privé concert van MainStreet via Disney’s Violetta
Lees ook:Swarovski toont duistere facetten van Disney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>