Waar kan ik snel een beauty behandeling boeken…

Studeren, een bijbaan en nog een sociaal leven. Met een overvolle agenda houd je vaak maar weinig tijd over voor jezelf. Opeens realiseer je je dat je morgen een big event hebt. Of het nu die belangrijke presentatie op school is, een spannende date of een weekendje weg met vriendinnen. Je hebt aan alles gedacht, behalve dat je haar, nagels en wimpers een dringende update nodig hebben. Alleen weet je niet waar je snel iets kan boeken voor morgen. Wat nu? Meiden.blog.nl heeft BeautyBookers ontdekt.

Personal Beauty Assistant
Te druk om afspraak in te plannen, of ben je het gewoon vergeten? Je bent niet de enige. In Amerika kunnen vrouwen daarom al jaren niet meer zonder hun online beauty assistant; boekingssites waar beautysalons, kappers en spa’s op zijn aangesloten. Goed nieuws voor de Nederlandse vrouw; BeautyBookers.nl biedt vanaf nu dezelfde service aan in ons land! Klanten zien snel welke salon wanneer nog een gaatje heeft en kunnen 24/7 direct online een afspraak inplannen. Zo maak je zonder gedoe een afspraak bij je kapper, day spa of salon.

Vind en vergelijk
Bij BeautyBookers gaat de service zelfs nog een stap verder: naast de uitgebreide informatie over de behandelingen, kunnen vrouwen een beoordeling achterlaten en zo ervaringen delen met andere bezoekers. Handig voor dames met een overvolle agenda die op zoek zijn naar een nieuwe nagelsalon of dringend een blowdry-bar nodig hebben. Op BeautyBookers vind je al browsend tussen de vele beauty adressen, via tips en reviews van anderen de weg naar jouw perfecte salon. Ook ideaal als je in een nieuwe stad woont of tijdens een weekendje weg een massage of manicure wil boeken.

Via BeautyBookers zie je in één oogopslag welke tijden nog vrij zijn en om je toch al hectische bestaan te verlichten krijg je voor elke gemaakte afspraak een herinnering. Daarnaast stuurt BeautyBookers je na een aantal weken ook een reminder of het niet weer eens tijd is voor een heerlijk verwenmoment of die noodzakelijke (ont)haarbehandeling. Leuke extra: via het Beautypunten spaarprogramma spaar je bij iedere boeking, review en speciale acties voor bijzondere cadeaus.

www.beautybookers.nl

Lees ook:Een hotelkamer voor echte beauty’s!
Lees ook:MissLipgloss: ‘Als ik aan beauty denk, denk ik aan jou’
Lees ook:Raadsel waar ik keihard om gelachen heb
Lees ook:Chloé Leenheer: “In acteren kan ik meer emoties kwijt”
Lees ook:Voor als je nog snel een lekker cadeautje zoekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>