Meiden magazine viert jubileum: honderd nummers!

Morgen verschijnt Meiden magazine 100. Ter gelegenheid van dit jubileumnummer trakteert de grootste glossy voor jonge meiden in de leeftijd van 9 tot en met 13 jaar haar lezeressen op een echte feestuitgave. In het dikste nummer ooit, maar liefst 100 pagina’s, worden 871 favoriete Meiden prijzen weggegeven, waaronder een Icewatch, een Carmen stijltang en een Blackberry. Daarnaast wordt er een exclusieve voorpremière van de film So Undercover georganiseerd en spelen hunks Jeronimo en Tim Douwsma een prominente rol in deze speciale editie van Meiden magazine.

Een modeshoot met de leukste party mode – in simpele stappen naar een hip kapsel – super belangrijke boy mysteries uitgelegd – zo maak je een lief Best Friend Forever kado voor nop – de leukste anti-winterdip tips – 11 XL posters – twee gratis cadeautjes; een glitter eyeliner en hippe nagelstickers speciaal voor de feestdagen.

Meiden magazine 100 ligt vanaf 4 december in de winkel.

Lees ook:Jan Smit viert vijftienjarig jubileum in Ahoy!
Lees ook:Nieuw Meiden Magazine: Meiden Gossip!
Lees ook:Nieuw magazine voor meiden: Fashionista
Lees ook:MEIDEN magazine Summer Event op 25 augustus in Walibi
Lees ook:Belle: Eerste magazine voor christelijke tienermeiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>