Beauty & health FOUNTAIN ook in Nederland

Nederland is een internationaal beauty & health merk rijker. Het merk FOUNTAIN introduceert vier verschillende schoonheids- en gezondheidssupplementen. Direct vanaf een theelepeltje of voeg het toe aan een glas sap in de ochtend. Of als je liever water drinkt, aan je water. Zo krijg je namelijk alle benodigde vitaminen binnen. Elk molecuul heeft een andere uitwerking, maar ze bevatten allemaal dezelfde krachtige basis namelijk de puur eetwaardige hyaluronzuur formule.

In Engeland werd FOUNTAIN voor de eerste keer gelanceerd. Door de vloeibare vorm worden de voedingsstoffen uit dit drankje nog beter opgenomen en gereguleerd door het lichaam. Ons lichaam profiteert zo van de wateroplosbaarheid van de ingrediënten.

De vier verschillend soorten zijn: het Beauty molecuul, het Phyto-Collagen molecuul, het Hyaluronic molecuul en het Super Green molecuul.

Lees ook:Recensie: Mooier fit, Women’s Health
Lees ook:Tess Milne op cover eerste Nederlandse Women’s Health
Lees ook:Beauty experience Glamour in de Bijenkorf
Lees ook:Nieuw INGLOT beauty walhalla in Amsterdam & Amersfoort
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Beauty by Missella

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>