Voedingsproducten die jouw haar laten groeien

Jullie hebben al alles kunnen lezen over hoe je jouw haar gezond moet houden. En vandaag is daar het vervolg. Deze keer met 8 voedingsstoffen die ervoor kunnen zorgen dat je haar langer wordt, want welk meisje droomt daar nou niet van? En de meeste producten zijn ook nog eens hartstikke lekker en gezond. Twee vliegen in een klap dus. 


1. Zalm: niet alleen lekker maar ook nog een heel goed voor je haar en lichaam. Het zit boordevol met Vitamine D en proteine, daarnaast bestaat het uit Omega-3. Dit zorgt ervoor dat je hoofdhuid gezond blijft.

2. Gele paprika: meestal eten we de rode of groene, maar de hele is heel erg gezond. Het bevat namelijk 5,5 keer meer Vitamine C dan sinaasappelen. Dit is goed nieuws voor je haar want Vitamine C zorgt ervoor dat je haar steiler wordt en het voorkomt het breken van het haar.


3. Eieren: eieren zijn een goede manier om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen zodat jouw haar langer wordt. Het bevat biotine, dit zit ook vaak in Vitaminepillen om gezonder haar te krijgen. Wel belangrijk om te weten is dat je haren vooral langer worden door het eigeel en niet de eiwitten.

4. Zonnebloem pitten: deze kleine pitjes zijn een grote vitaminebom. Ze bevatten veel Vitamine E, dit zorgt voor een goede bloed toevoer naar je schedel wat voor snellere haargroei zorgt.

5. Zoete aardappel: we zijn over het algemeen gewend aan de gewone aardappel maar de zoete aardappel is hartstikke gezond. Het zit vol met Vitamine A, wat goed is voor ogen, haar en huis.

6. Avocado: deze groene vrucht bestaat uit veel goede vetten. Mix een avocado met een beetje zure room en smeer het in je haar en laat het ongeveer tien minuten zitten. Was het er daarna goed uit.

7. Amandelen: het is al langer bekend dat deze goed voor je zijn. Omdat ze veel biotine bevatten zorgt het ervoor dat je haar sneller groeit en ook dikker wordt. Als je deze een paar keer per week eet zul je resultaat zien in ongeveer 1.5 tot 2 maanden.

Lees ook:Meisje wil duizenden euro’s om haar te laten knippen
Lees ook:Vrouw wil man die luistert zonder haar te onderbreken
Lees ook:Speciale producten van Dove voor meiden met gekleurd haar
Lees ook:Wat zijn jouw goede voornemens?
Lees ook:IJsmerk komt nieuwe smaken aan de deur laten proeven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>