Teennagels slipperklaar maken

Wil jij je nagels op tijd slipperklaar? Dan is het belangrijk om nu al te starten met de juiste verzorging. Vooral als een nagel verkleurd, dik of brokkelig is wat veroorzaakt kan zijn door een schimmelinfectie, ook wel kalk- of schimmelnagel genoemd. Snel een nagellakje erop lijkt misschien de oplossing, maar om echt mooie en gezonde nagels te krijgen is meer (tijd) nodig.

Een kalknagel vormt dé grootste teen-afknapper* en is de meest voorkomende oorzaak van nagelproblemen, blijkt uit klinisch onderzoek. Kalknagels komen meestal voor aan de tenen. Ze zien er doorgaans niet mooi uit, omdat ze vaak verkleurd, ruw of brokkelig zijn. Daarnaast kunnen deze nagels, als ze niet op tijd en goed behandeld worden, zó dik worden dat knippen niet meer kan en het dragen van zelfs de meest fijne sneakers pijnlijk kan zijn.

Online test
In het begin merk je vaak weinig van een kalknagel omdat een schimmel langzaam groeit. Voor veel mensen is het dan ook lastig om vast te stellen of ze last hebben van een kalknagel. Een huisarts of een (medisch) pedicure kan goed beoordelen of er sprake is van een kalknagel en adviseren over de juiste behandeling, bijvoorbeeld met Naloc. Op Naloc.nl is een kalknageltest te doen waarbij direct een eerste advies wordt gegeven.

Kalknagels
Kalknagels zijn besmettelijk. Tijdig en effectief te behandelen om besmetting van andere nagels te voorkomen is dus belangrijk. Naloc is een product dat het herstel en uiterlijk van kalknagels bevordert. Het is makkelijk in gebruik: eenmaal per dag aanbrengen, zonder opbouwschema en vijlen is niet nodig. Naloc verbetert zowel de structuur als de vochtbalans van de nagel. Daarnaast voorkomt het schimmel- en bacteriegroei. Klinisch onderzoek toont aan dat 77% van de gebruikers van Naloc binnen twee weken de eerste verbeteringen aan de nagel ervaart, 92% na acht weken. Een goede behandeling van kalknagels heeft tijd nodig; Naloc dient 3 tot 6 maanden gebruikt te worden voor significant resultaat.

Naloc is zonder recept verkrijgbaar bij adviesdrogist, apotheek, voetspecialisten en online via Naloc.nl. De consumentenadviesprijs is € 27,95 (tube van 10 ml). Met één tube kunnen gemiddeld drie nagels, gedurende drie maanden behandeld worden.

*Naloc heeft in samenwerking met Kien Onderzoek in januari 2013 onderzoek uitgevoerd onder ruim 1.000 Nederlanders van 18 jaar en ouder.

Lees ook:DIY: haarmasker maken
Lees ook:Zelf marsepein maken (recept)
Lees ook:How to: krentenbolletjes maken
Lees ook:DIY: Ibiza armbandjes maken
Lees ook:how to: muesli maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>