Honderdste uitzending Je Zal Het Maar Hebben (BNN)

Foto: Annemieke van der TogtDe honderdste uitzending van Je Zal Het Maar Hebben (BNN) wordt vanavond uitgezonden. Het gaat om een speciale aflevering waarin een aantal gasten vertelt hoe het nu met ze is. Valerio Zeno, Patrick Lodiers en Ruben Nicolai gaan bij deze bijzondere mensen langs.

Valerio gaat terug naar Kim. Kim werd geboren zonder armen. Hoe gaat het met haar nu ze onlangs moeder is geworden? Patrick checkt hoe het met Friso gaat. Hij zat tien jaar geleden behoorlijk in de put door nierinsufficiëntie en al twee mislukte niertransplantaties. Ruben is terug bij Martine die de erfelijke ziekte Treacher Colins heeft. Werkt ze nog op de zuivelafdeling van de plaatselijke supermarkt? En hoe is het met haar kinderwens? Patrick: ‘Toen we dertien jaar geleden begonnen met Je Zal Het Maar Hebben hadden we nooit durven vermoeden dat het één van de kroonjuwelen van BNN zou worden. Mooi om weer terug in de tijd te gaan en te ontdekken dat onder anderen Friso en Maartje net als toen enorm positieve kracht uitstralen.’

Op jzhmh.bnn.nl vind je alle informatie van de JZHMH’ers en het archief. Voor de eerste beelden klik je hier.

20.20 uur bij BNN.

Lees ook:Het zal je maar gebeuren…
Lees ook:Hebben hebben hebben: de Blond Vespa
Lees ook:Het zou je maar gebeuren…
Lees ook:Achter de schermen bij Het Zal Me Een Rotzorg Zijn
Lees ook:Oh, Oh Cherso… het zou je dochter maar zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>