Meisjes hebben steeds grotere borsten

Nederlandse meisjes hebben op steeds jeugdiger leeftijd al een grote cupmaat (D of groter) nodig. In Nederland kan gesproken worden van een ‘Cup E en Cup F explosie’, zo meldt erotiekbedrijf Beate Uhse die in heel Europa onderzoek heeft gedaan.

In twee jaar tijd zijn in de meest gangbare taillematen (75 en 80) de bestellingen van de cup E en cup F ongewoon sterk toegenomen. In de taillemaat 75 stegen de bestellingen van de cup E met 77 procent en de grote cup F zelfs met 124 procent. Bij taillemaat 80 waren de toenames ook significant: cup E met 70 procent en cup F met 207 procent.

Uit onderzoek bleek in 2012 al dat inmiddels 32% van alle Nederlandse vrouwen cupmaat D of groter heeft. Daarmee staat Nederland op nummer 3 in de Europese top 10. Engelse vrouwen hebben gemiddeld de grootste borsten. (Bron: Bureau Consumentenonderzoek januari 2012).

Uit verscheidende medische onderzoeken werd al de trend zichtbaar dat de omvang van de Nederlandse vrouwenborst toeneemt. Niet eerder deed de grootste erotiekonderneming van Europa onderzoek naar het daadwerkelijke aankoopgedrag van haar cliënten in relatie tot de cupmaat. Uit onderzoek van Intomart GFK bleek ook dat vooral vrouwen van 30 en 40 jaar relatief grote borsten hebben. Het onderzoek van Beate Uhse toont aan dat de omvang van de borsten ook op jongere leeftijd toeneemt.

Lees ook:Tienermoeders: steeds minder meisjes jong zwanger
Lees ook:Hebben hebben hebben: de Blond Vespa
Lees ook:Eerste keer seks? Meiden zijn steeds jonger
Lees ook:Steeds meer meiden studeren Geneeskunde
Lees ook:De grootste borsten ter wereld..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>