Jaloers nu je aan de pil bent… en nog meer weetjes

Gebruik jij de pi en merk je dat je daardoor bent veranderd? Dat is helemaal niet vreemd. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen die een relatie hebben jaloerser zijn als ze de anticonceptiepil gebruiken. De pil heeft zelfs effect op onze lovers…

Klik hier en ontdek wat de pil allemaal met je doet. Evolutionair psycholoog Kelly Cobey heeft er aan de Rijksuniversiteit Groningen onderzoek naar gedaan. Kort samengevat onze hormoonhuishouding wordt flink overhoop gehaald door dit voorbehoedsmiddel.

Lees ook:Protest heeft de zomerkriebels; nu het zonnetje nog
Lees ook:Column Chantal: Siësta, tapas en nog meer Spaans…
Lees ook:Frankrijk haalt pil Diane-35 uit de schappen; ook dode in NL
Lees ook:Weetjes en cijfers The voice of Holland
Lees ook:Nieuwe single van B-Brave is er: ‘Als je van mij bent’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>