Ongesteld? Dan heb je zin in verwennerij

Ben je ongesteld? Dan heb je vast zin in verwennerij als chocolade, koekjes, taart, drop en/of zuurtjes. Dit geldt voor maar liefst 48% van de Nederlandse jonge vrouwen. Meer dan de helft (58%) van de jonge Nederlandse vrouwen heeft gedurende haar menstruatie periode behoefte om verwend te worden. Ook een filmavond is populair (20,5%).

Vriendinnen snappen de behoefte om in de watten gelegd te worden: een vierde van de Nederlandse vrouwen bezoekt een vriendin wanneer deze ongesteld is. Dit en meer blijkt uit recent onderzoek van Panelwizard in opdracht van Libresse.

Behoefte aan zoet
Bijna driekwart van de jonge Nederlandse vrouwen heeft tijdens haar ongesteldheid minder zin of energie om activiteiten buitenshuis te ondernemen. Het sporten schiet er daarom vaak bij in. Ook heeft 40% van de Nederlandse vrouwen tijdens hun menstruatie behoefte om te snacken en dan het liefst iets zoets. Een derde geeft aan vaker dan anders eet-kicks te hebben.

Het meest op haar gemak voelt de jonge Nederlandse vrouw zich tijdens haar menstruatie als zij alleen is (39%) of met haar partner (33%). Het ouderlijk huis voelt altijd vertrouwd. Eén op de zes heeft het liefste haar ouders in de buurt. Collega’s heeft de Nederlandse vrouw tijdens haar ongesteldheid liever niet in de buurt (99%). Driekwart is tijdens de menstruatie emotioneler dan anders. 77 procent is chagrijniger en prikkelbaarder. Als partner of vriendin geen overbodige luxe dus om hier rekening mee te houden.

Crazy Cravings verwenpakket
Wie zelf een vriendin in de watten wil leggen, kan zich via de Facebook pagina van Libresse aanmelden en kans maken om een heerlijk verwenpakket te laten bezorgen door twee hunks!

Lees ook:Ongesteld zijn is vervelend, maar voor meisjes uit Uganda nog vervelender!
Lees ook:Van deze bikini’s krijg je zin in de zomer
Lees ook:Zin om je te ergeren?
Lees ook:Hup, in China heb je zo een extra cup(maat)
Lees ook:Nederlandse vrouw iets zekerder over bikinilijf dan Engelse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>