‘Ik ben single en draai mijn onderbroeken om’

Iew…dit is echt heel vies nieuws.. Uit onderzoek is gebleken dat single mannen hun onderbroeken rustig een paar dagen achter elkaar dragen. ‘O, deze onderbroek ruikt nog niet zo heel goor, ik draai ‘m nog een paar dagen om’.

De cijfers
Een wasmachinemerk ondervroeg 501 mannen en vrouwen naar hygiënisch wassen. Zo’n 31 procent van de mannen gebruikt zijn ondergoed vaker dan één keer versus 12,5 procent van de vrouwen.Voor alleenstaanden (28,2 procent) en voor fulltime werkende mensen (25,9 procent) ligt dit percentage ook hoger dan het gemiddelde van 21,6 procent. Daarnaast halen mannen vaker dan vrouwen kleding uit de vuile wasman als ze dit kledingstuk nodig hebben. (29 procent tegenover 22,7 procent).

Lees ook:Terence Schreurs: “Ik word alleen maar ellendiger als ik mijn emoties binnenhoud”
Lees ook:Blog van Britt: Ik sta hier, onhandig heen en weer te stappen met uitgelopen make-up over mijn hele gezicht.
Lees ook:‘Ik ben verkracht door een walvis’
Lees ook:Iris Kroes: Ik ben nog nooit dronken geweest
Lees ook:Welke tampons kies ik voor mijn vriendin?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>