Blunder van de week: kip op de trap

Week 42 begon lekker voor Maaike (17): Ik ging lunchen bij La Place in de V&D. En ik vind het altijd al verschrikkelijk om met zo’n dienblad te moeten lopen, omdat ik een onhandige klungel ben. De problemen begonnen na het afrekenen toen ik beneden wilde gaan zitten, maar de vriendin waar ik mee was wilde per sé boven lunchen. Dus wij lopen die trap op…

Halfverwege struikelde ik half over m’n eigen voeten, maar nét voordat ik viel kon ik mijn evenwicht nog bewaren. Omdat ik vervolgens een luttele seconde niet oplette, viel ik dus wel écht. Helemaal gestrekt met dat dienblad recht voor me uit! Mijn fruitsmoothie en broodje kip lagen op die trap gedrapeerd en het maakte zooooooo’n herrie toen al die glazen en borden braken. Echt alle mensen die in de rij voor de kassa stonden zagen het.

Lees ook:Sugarchallenge week 2: ‘Ik kan de suikers van me afhouden’
Lees ook:Nog een week: Terug naar de kust (trailer)
Lees ook:Ben jij de koningin van de blunders?
Lees ook:Blunder van het zusje van Beyonce
Lees ook:Blunder: het zelfmoordtouw van uw man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>