Hoera! Het is 2011!

Het is 1-1-’11 en dat betekent dus dat 2010 nu echt voorbij is. Na vele feesten gisteravond komt heel Nederland weer langzaam bij. Er ligt een nieuw jaar klaar, vol met nieuwe gebeurtenissen en trends. Wat dit nieuwe jaar voor ons in petto heeft is nog afwachten, hopelijk veel leuke meidendingen, gave kledingstijlen en nog veel meer! Wat hoop jij in 2011 mee te maken? Laat het weten!

Foto: By Gabriel Pollard (Own work) [CC-BY-SA-2.5], via Wikimedia Commons

Lees ook:Lijnen, het maakt meer kapot dan je lief is
Lees ook:Zo is het beeld van Epke Zonderland gemaakt
Lees ook:Het is weer tijd voor Webshop Till You Drop
Lees ook:Mexx is klaar voor het voorjaar
Lees ook:Het is zomer! Tijd om topless te zonnen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>