Zoenen voor het goede doel

‘Er zijn meiden die het voor minder doen’, zo klinkt de positieve reactie van Giel Beelen. Twee tongzoenende dames, het mag wat kosten. Driehonderd euro ging naar Serious Request 2010 in ruil voor een tongzoen tussen Katja Schuurman en Ellen ten Damme.

De dames  kwamen in het Glazen Huis een duet doen maar daar bleef het niet bij. De dj’s wilden meer. En dat kregen ze. Op een tongzoen van de twee vriendinnen werd driehonderd euro geboden en daar deden ze het voor.

Het Glazen Huis staat in Eindhoven en werd om kwart voor negen afgesloten. De komende week zullen de 3FM dj’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg de kijkers en luisteraars plezieren terwijl ze zelf honger lijden. Het geld dat wordt opgebracht zal dit jaar gaan naar de aidswezen in Afrika.

Katja en Ellen steunden de actie met alle liefde.

Foto: by drdemento, from Everystockphoto

Lees ook:Meiden maken eigen modemarkt voor het goede doel
Lees ook:Tatum Dagelet ontwerpt leuke kattenshirts voor goede doel
Lees ook:Nicki Minaj lanceert lipgloss voor goede doel
Lees ook:Oh Oh Cherso en Di-Rect fietsen voor goede doel
Lees ook:Opbrengst Justin Bieber Parfum Someday naar goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>