Vette mama voert baby’s fastfood

Een 184 kilogram zware moeder is goed op weg om haar kinderen even moddervet te laten worden als zijzelf. Hoewel de drieling nog maar acht maanden oud is, laat de 24-jarige Leanne Salt hen al McDonald’s eten. ‘Ik ben te druk bezig om dochters Deanna en Daisy en zoontje Finlee te voeden zoals het hoort’, aldus de werkloze alleenstaande. En dus krijgen de kleine baby’s naast enkele ongezonde snacks en microgolfmaaltijden ook haar fastfood-overschotjes.

Lees verder

Lees ook:Barry Atsma voert Jackie’s Bachelor List aan
Lees ook:Lieke van Lexmond: Mijn vieze, vette, vervelende verloofde
Lees ook:Mama pandabeer schrikt zich een hoedje..
Lees ook:Bizar: eend voert de vissen
Lees ook:Meisje (12) verkoopt baby voor 12500 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>