Review Yogi en Yousef dadels

Ik ontving vorige week een pakketje met heerlijke dadels erin. Ik heb de afgelopen weken erg weinig tijd gehad dus het duurde iets langer voordat ik echt tijd had om er wat mee te maken en te bakken. Ik maakte een gezonde appelkwarktaart met een bodem van dadels. Daar heb ik de dadels van Yogi en Yousef in verwerkt. Heerlijk. De taart was een waar feestje. Niet alleen omdat het een gezonde taart is, maar ook omdat de bodem zo lekker zacht was. Vandaag lees je alles over Yogi & Yousef dadels.
Ik ben zelf gek op dadels. En dan vooral met pindakaas of met roomkaas en bacon, heerlijk. Maar ook puur vind ik ze erg lekker. Voor mij zijn ze het ideale tussendoortje omdat ik ze snel in mijn tas kan gooien en daarna de deur uit kan. Het lastige is dat niet alle dadels geschikt zijn om puur te eten. Maar deze dadels van Yogi & Yousef zijn echt heerlijk.

Ik ontving ze in een super leuke verpakking. Een soort van oude envelop met daarin vier pakketjes met dadels. De dadels zijn per drie verpakt. Dus een ideaal tussendoortje. Je kunt de verpakking heel makkelijk open klikken. Hierdoor kun je de dadels makkelijk uit de verpakking halen en opsnoepen hihi.

De dadels zijn echt oprecht heel vol van smaak. Ze smaken zoals al werd gezegd Karamelachtig. And I loooove Karamel. De dadels hebben een hele zachte smaak. Daarnaast zijn ze heel smeuig en lijkt het net of ze smelten op je tong. Deze dadels zijn precies zoals ze horen te zijn: zacht, vol van smaak, zonder pit, makkelijk te eten. Weet je dat elke dadel maar 21 calorieën bevat? Dus ook nog eens heel verantwoord.

Omdat ik dus graag een taart wilde maken met dadels heb ik een gezonde kwarktaart gemaakt met een bodem van Yogi & Yousef dadels. Heerlijk zacht en vol van smaak. Ik ben fan van de dadels en zou ze het liefst elke dag eten, maar in Arnhem wordt het maar in een winkel verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.yogiyousef.com.

Lees ook:Review Boxbites
Lees ook:Gosh moederdaglook en review
Lees ook:Review Kruidvat Curl Control shampoo en conditioner
Lees ook:review: Philosophy loveswept
Lees ook:Review Kruidvat Foam Douche; concurrent voor Rituals?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>