Review Boxbites

Ik ben dol op tussendoortjes en lekkere snacks. Ik kan echt genieten van een gezond cakeje of zelfgemaakte kokosmakroon, maar ook dadels ook repen van Nakd. Ik lust echt alles. Nu kreeg ik van de week een geweldig pakketje binnen van Boxbites. Dit is een box vol met gezonde tussendoortjes. Nu zal je misschien denken waarom gezond? Nou omdat alle snacks zonder geraffineerde, kunstmatige voedingsstoffen en gluten.
De tussendoortjes zijn heel divers. Ik ben begonnen met een reep van Nakd. En daarna simply raw pineapple mango. Het is dat ik mezelf moet beheersen, maar anders was alles al op geweest haha. Vandaag lees je alles over de review van Boxbites.

Ik had nooit gedacht dat dit echt iets voor mij zou zijn, maar het is echt heel erg handig. Je kunt zelf een box bestellen via de website. Je kunt kiezen uit een box voor elke week, twee weken of elke maand. Je betaalt dan 27, 28 of 29 euro. Dus 27 euro voor elke week, 28 euro voor twee weken en 29 euro voor elke maand. Heel handig, daarnaast kun je zelf je abonnement stopzetten op het gewenste moment. Wil je nou een proefpakket? Dat kan ook, dan betaal je dertig euro. Daarnaast kun je het ook cadeau geven.

Tussendoortjes
De tussendoortjes die erin zitten zijn: Yogi en Yousef dadels (lees mijn review hier), Roo’bar Inca Berry, Justnuts Nutty Frutty, Nakd Pineapple Flavoured Raisins, Mani Sweet Cocktail, MadeGood Chia and Berries, BioBites Italian Crackers, Balance Pure Chocolade, Nakd Berry Delight, Simply Raw Pineapple Mango. Deze tussendoortjes worden uit de hele wereld gehaald.


De producten zijn dus zonder geraffineerde suikers of gluten of toevoegingen. De suikers die aanwezig zijn, komen vanuit het fruit in de repen zelf. Of van de dadels die zijn toegevoegd. Thomas en Mark zijn ooit begonnen aan BoxBites omdat ze geloven dat een gezonde keuze simpelweg de beste keuze moet zijn. Daarom wilde ze dat tussendoortjes makkelijker, lekkerder en leuker moeten zijn.

Ik vind de boxen echt heel handig. Je hoeft het alleen maar via het internet te bestellen en verder niks meer aan doen. Je krijgt het thuis gestuurd en je hebt voor achttien dagen een tussendoortje. Tenzij je er twee op een dag eet, maar dat zou ik niet doen. Beter is dat je er gewoon een per dag eet. Het zijn lekkere en pure snacks en repen. Daar ben ik sowieso voorstander van. Boxbites i’m a happy girl.

Lees alles en nog meer over het concept hier!

Lees ook:Review Yogi en Yousef dadels
Lees ook:Review: make-up NYC
Lees ook:Review Sally Hansen Bridal collection
Lees ook:Review Miss Sporty Glamourous
Lees ook:Review Adidas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>