De nieuwe app van Uit Paulines Keuken

Houd je van lekker eten en ben je dol op bakken en koken? Dan is de nieuwe app van Uit Paulines Keuken echt iets voor jou. Pauline Weuring startte in 2010 met haar foodblog over eten en andere culinaire inspiratie. Naast haar goedlopende blog heeft ze nu ook een app op de markt gebracht. Hier vind je de laatste recepten, foodinspiratie en reviews over verschillende restaurants en kookboeken. Speciaal voor Meiden.blog.nl nam Chantal Bolleman een kijkje in de app van Uit Paulines Keuken en haar blog.

Of je nou op zoek bent naar een voorgerecht, hoofdgerecht of een super lekker nagerecht. Op Uit Paulines Keuken vind je het. De recepten zijn toegankelijk voor iedereen en weet je even niet hoe je een gerecht moet maken, geen probleem, want naast alle recepten is er ook een categorie; How To. Hier wordt er met behulp van een filmpje uitgelegd wat de beste manier is om iets te bereiden. Zo kun je altijd, of je nou alleen of met je vriendinnen, een lekkere maaltijd op tafel zetten.

Het leuke aan het blog is dat je er van alles kunt vinden. Van recepten en how to’s tot boekrecensies en eetdagboeken. Daarnaast update Pauline elke dag haar laatste posts op Facebook, Twitter en Instagram en kun je reageren op de dingen die ze doet en maakt. Elk recept bevat een intro met een persoonlijke mening of verhaaltje. Dit maakt het blog extra leuk omdat je zo veel meer te weten komt dan alleen het recept zelf.

Dankzij haar nieuwe app heb je nu overal toegang tot de laatste berichten en updates. Zo kun je op ieder moment van de dag lekkere recepten bekijken en inspiratie op doen als je niet weet wat je moet koken. De app bevat verschillende onderdelen zoals: een index, keukenpraat, informatie over Pauline zelf, reviews, favorieten en nog meer. Omdat alles heel overzichtelijk is hoef je niet uren te zoeken naar een gerecht. Heb je nou een favoriet recept gevonden en wil je het zo snel mogelijk terug vinden? Klik dan op het hartje die naast het recept staat. Zo komt het recept namelijk direct bij favorieten te staan en heb je altijd je lievelingsrecept bij de hand. Je kunt de app gratis downloaden en het is beschikbaar voor zowel Apple als Android.

De site is een echte inspiratiebron, zelfs als je niet zo van koken houdt!

Tekst: Chantal Bolleman

 

 

Lees ook:Interview met Pauline Weuring van Uit Paulines Keuken
Lees ook:Sexy beelden uit de nieuwe videoclip van Rihanna
Lees ook:Lady Gaga uit de kleren voor nieuwe single
Lees ook:De nagellak app van Opi
Lees ook:Nieuwe jeugdthriller van de Jonge Jury-winnares 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>