Officiële trailer van Hunger Games is uit

Na de spannende andere delen van The Hunger Games is het dan nu eindelijk zo ver. De officiele Mockingjay part 1 trailer van The Hunger Games is uit. En nee, je hoeft echt geen jongen te zijn om ook van deze spannende films te houden.

 

 

 

Ondanks dat de film pas 19 november in de bioscoop draait kunnen we nu al genieten van de spannende trailer. In het eerste deel van de laatste film neemt Katniss de rebellenbeweging onder haar hoede. Terwijl president Snow iedereen probeert te overtuigen om achter hem te gaan staan. Hier alvast een voorproefje. Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt..


 

 

 

Lees ook:Ariana Grande officiële social mediareporter MTV EMA
Lees ook:One Direction film – bekijk alvast de trailer en foto!
Lees ook:Lana del Rey’s Video Games Beste Videoclip 2011
Lees ook:Vivan uit Enter is mooiste dorpse meisje van Nederland
Lees ook:Trailer Cinderella de film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>