Toscaanse bruiloft nu in de bioscoop

Je kunt vanaf vandaag in de bioscoop genieten van ‘Toscaanse bruiloft’. Deze film van de makers van ‘Verliefd op Ibiza’ heeft weer een echte sterrencast. Zo komen Sophie van Oers, Jan Kooijman, Simone Kleinsma, Diederik Ebbinge, Lieke van Lexmond, Carolien Spoor, Dirk Zeelenberg, Martine Sandifort, Matteo van der Grijn, Ernst Daniël Smid, Medi Broekman, Ruud Feltkamp, Dionisio Matias, Joy Wielkens en Alessandro Bressanello allemaal voorbij in deze film van Johan Nijenhuis.

In een klassieke villa in het zonovergoten Italië runt Sanne (Sophie van Oers) samen met haar vader (Ernst Daniël Smid) en stiefmoeder (Simone Kleinsma) de trouwlocatie Casa Matrimonio. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Villa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer!

Lees ook:Valentine’s day gezien in de bioscoop?
Lees ook:Zomercollectie Primark nu in de winkel (foto’s)
Lees ook:Monki verovert de wereld; nu ook in China
Lees ook:Christina Curry in de put nu Britt haar column overneemt
Lees ook:Verliefd op Ibiza wordt nu ook tv-serie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>