Eerste Encore festival in Amsterdam

Zin om voordat je naar school moet nog even helemaal uit je dak te gaan en lekker te dansen? Dit kan tijdens de eerste editie van het Encore Festival, die op zondag 31 augustus in Amsterdam plaatsvindt. Er zijn verschillende artiesten uit binnen- en buitenland aanwezig. Hier kun je jouw R&B en hiphop hart helemaal ophalen.

 

 

 

Het festival is voortgekomen uit de wekelijkse ENCORE avonden in de Melkweg in Amsterdam. Ditmaal wordt het gevierd op de NDSM-werf. Er zijn drie verschillende soorten podia met diverse live optredens en een variatie aan dj’s. Rapper Pusha T (die bekend is van Kayne West en Pharell Williams), hiphop-dj Jazzy Jeff (die bekend is van The Fresh Prince Of Bell Air, met Will Smith). Ook komt de Nederlandse zanger Jayh optreden. Tijdens het festival draait het niet alleen maar om feesten. Het is een platform voor de subcultuur van hiphop en R&B.

Het festival is voor 16 jaar en ouder en de tickets kosten 35 euro.

Hieronder een korte impressie.

Lees ook:Adele in juli in Madame Tussauds Amsterdam te bewonderen
Lees ook:Flirty Thirty: festival over vrouwenrechten.
Lees ook:Justin Bieber gespot in Amsterdam
Lees ook:Prinses Fiona uit Shrek in juli in Madame Tussauds Amsterdam
Lees ook:Abercrombie & Fitch vanaf 13 december in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>