Marley’s Spoon Valentijnsbox

Het is alweer bijna valentijn. Nog maar 3 weekjes wachten en jij kunt je geliefde weer in de watten leggen. En wat is er nou leuker dan een zelfgemaakt diner? Niks toch. Super persoonlijk en waarschijnlijk ook nog eens heel erg lekker. Marley Spoon biedt de juiste oplossing. Ze hebben een nieuw culinair concept in Nederland. Het alles-in-één zelf klaar te maken diner. Je bestelt het diner online, waarna er een volledige Valentijnsbox  tot aan je voordeur bezorgd wordt. Hoe easy en leuk is dat?
Je kiest zelf het gerecht uit wat jij wil maken op Valentijnsdag. Bijvoorbeeld Aziatiche snoekbaarsfilet of aubergine gehuld in esumak met rode quinoa. Voor ieder wat wils. De Valentijnsbox wordt vervolgens thuisbezorgd, met daarin alle ingrediënten die je nodig hebt voor het bereiden van het gerecht, in precies de juiste hoeveelheden. Met de receptkaart, die uit 6 eenvoudige stappen bestaat, tover je in een handomdraai een chique diner op tafel. In de box zit tevens een mooie fles Barth rosé en een exotisch granaatappel dessert met rozenwater. Ook het dessert is in enkele stappen te bereiden.

Marley Spoon’s Valentijnsbox bevat alle ingrediënten voor een diner voor twee, een receptkaart, een fles Barth ro, een dessert en rozenblaadjes. De box wordt thuisbezorgd vanaf €13,- p.p. en bestellingen moeten worden gedaan vóór 12 februari 2015. Voorbestellen kan via valentijnsdag.marleyspoon.nl

 

Lees ook:Cupcakes bak je samen met Rudolph van Veen
Lees ook:Pure Leaf thee
Lees ook:how to: muesli maken
Lees ook:How to: Rocky roads maken
Lees ook:Verleidelijke Valentijn met setjes van Hunkemöller

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>