RTL vier de kerst

Ben je morgen in Amersfoort of in de buurt? Ga dan even langs op De Hof in Amsterdam. Daar staat 11 december het grootste kerstpakket van Nederland. Hij is zelfs groter dan een zeecontainer. Je kunt iemand rechtstreeks opgeven voor het krijgen van een kerstpakket. Als je een hele goede reden hebt krijg je het pakket zelfs meteen mee. Dit is een onderdeel van RTL viert de kerst.
De actie in Amersfoort is onderdeel van ‘RTL viert de Kerst’, gepresenteerd door ‘RTL Boulevard’. Dit jaar is de kerstactie groter dan ooit: 25.000 personen krijgen de kans om iemand anders te verrassen met een kerstpakket. Minister-President Mark Rutte gaf eerder al het eerste kerstpakket weg.

RTL Boulevard’-presentator Winston Gerschtanowitz zei: “Vorig jaar hebben we zo ontzettend veel mooie, lieve, ontroerende en grappige verzoeken gekregen, ik kan niet wachten om te horen wie de mensen in Amersfoort graag een kerstpakket willen geven. Dus kom allemaal naar De Hof in Amersfoort!” Van 09.30 tot 15.00 uur kunnen mensen persoonlijk iemand opgeven bij het grootste kerstpakket van Nederland.

 

 

Lees ook:De nieuwste inpaktrends voor de Kerst
Lees ook:Smullen bij de koffie met Kerst!
Lees ook:Vier Waddeneilandbewoners op zoek naar de ware…
Lees ook:Rubriek: De leukste vier Instagram-accounts
Lees ook:Sally Hansen nagellak vier de lente

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>