Kerstshow Intratuin

‘Oh the weather outside is frightful, but the fire is so delightful, and since we’ve no place to go…’ Let’s go, naar de Intratuin. Een aantal maanden voordat de kerst begint is het bij de Intratuin alweer een waar kerstfestijn. Je waant je even in de wondere wereld van de kerstman en zijn hulpjes. Er zijn nep-kerstbomen te koop, maar ook alle accessoires die je met kerst in de kerstboom kunt hangen of neer kunt zetten. Neem een kijkje in deze sprookjesachtige wereld..     De Intratuin wordt elk jaar weer omgebouwd tot een echt kerstwalhalla. De echte kerstaddicten kunnen hun hart ophalen aan alles waar dit feest voor staat; gezelligheid en knusheid. De kerstman is niet een keer te zien, nee wel 30 keer en dan in alle soorten en maten. Ook kunstkerstbomen zijn er in overvloed, met lampjes, zonder lampjes, met sneeuw of zonder. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. De kerstshow is met zorg opgebouwd en het geld dat in de kleine, stromende riviertjes wordt gegooid gaat dit jaar naar het goede doel: Het Rode Kruis. Ook echte foodies kunnen hun ogen uitkijken. Op de bovenverdieping is er een speciale afdeling gemaakt waar je alles voor het kerstdiner in huis kunt halen. Veel snoep, chocolade, kerstkransjes en kerstlolly’s sieren de manden die uitgestald staan. De kerstshow is nog zeker tot eind december te zien. Voor ieder wat wils.

Lees ook:Het TINK shopping event
Lees ook:Nederlandse voicecast Frozen opent kerstseizoen Disney
Lees ook:Kerstspecial All You Need Is Love
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker kan verder varen
Lees ook:Doe mee met Mascha en plaats make-uploze profielfoto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>