Styletoday.nl lanceert Party Collection met Fab.

Styletoday.nl en Fab. lanceren speciaal voor de feestdagen een accessoire collectie, bestaande uit een clutch, 2 portemonnees en bijpassende iPhone hoesjes. De collectie is samengesteld door de redactie van Styletoday en vanaf nu verkrijgbaar tot en met 16 januari 2013. Het is de eerste keer dat Fab. een collectie lanceert met een online fashion platform.

Beatrix clutch
De opvallende Beatrix clutch is de perfecte clutch bij elke feestoutfit. De clutch kan los gedragen worden, maar heeft ook een afneembaar hengsel waardoor hij op de heup gedragen kan worden. De clutch is gemaakt van het zachtste leer en verkrijgbaar in een opvallende zebraprint en knalroze binnenkant. Het ideale accessoire bij elke little black party dress!

Love purse
De Love purse big is een nieuw type portemonnee. Voor de party collectie is gekozen voor een dieppaarse kleur en gouden harten die met de hand op de portemonnee gestikt zijn. Er is ook een chique zwarte variant met dierenprint. In de portemonnee passen 12 pasjes en je paspoort. Aan de buitenkant van de purse zit nog een extra vak en ook een afneembaar polsbandje om de wallet te dragen.

iPhone covers
De bijpassende iPhone covers zijn geschikt voor iPhone 4 en iPhone 5. De hoesjes zijn gevoerd met echte suède. De perfecte fashionable bescherming voor je smartphone tijdens decemberfeestjes!

Prijzen
Portemonnee band: 109.-
iPhone hoesje band 39,-
Portemonnee love 99,-
iPhone hoesje love 39,-
Clutch: 159,-

De collectie is alleen verkrijgbaar via de webshop van Fab.

Lees ook:Vodafone lanceert Dance-App ‘The Party Starter’
Lees ook:Beautygloss pakt uit met een spectaculaire party
Lees ook:Party proof voor de feestdagen met deze schoenen
Lees ook:Fashionchick lanceert studded collectie met pump en laarsje
Lees ook:Nelly.com lanceert collectie met blogger afterDRK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>