DOUGLAS krijgt L’OCCITANE en JO MALONE in het assortiment

Douglas heeft als grote parfurmeriewinkel in Nederland een geweldig beautyassortiment beschikbaar. Het assortiment breidt echter aankomende tijd nog verder uit. De populaire cosmeticamerken Jo Malone en L’Occitane de Provence komen erbij. Een echte aanwinst.

Vanaf 6 maart zal L’Occitane en Provence te verkrijgen zijn in de store in Maastricht. Vanaf half maart is het verkrijgbaar op douglas.nl. De inspiratie van dit verzorgingsmerk ligt in het zuiden van Frankrijk, de Provence. Het merk bestaat al 30 jaar en heeft inmiddels wereldfaam verworven, maar nog steeds wordt er gewerkt vanuit het kleine dorp Manosque in de Provence. Alle producten worden vervaardigd met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zoals essentiële oliën en natuurlijke parfums. De L’Occitane Labatoria combineren traditie, natuur en expertise om natuurlijke en doeltreffende cosmetica te ontwikkelen.

Het parfummerk Jo Malone komt van oorsprong uit Groot Brittanië. Het merk brengt een exclusieve collectie lifestyle- en beautyproducten voor in huis, bad en voor het lichaam zoals parfum, geurkaars, badolie, bodycrème etc. De flacons zijn erg herkenbaar door de prachtige ingetogen Britse stijl met strakke, chique flacons vergezeld door een zwart strikje. Jo Malone ontwikkeld unieke geuren die naar hartenlust zijn te combineren om zo voor iedereen een persoonlijke unieke geur te creëren. Alle geuren zijn unisex, oftewel geuren voor zowel heren als dames. Jo Malone zal vanaf eind maart in Maastricht te koop zijn en ook op douglas.nl.

Lees ook:Wie wordt het nieuwe gezicht van Douglas
Lees ook:ANNY nagellak in 114 kleuren verkrijgbaar bij Douglas
Lees ook:Beautyfavorieten van Douglas.nl ook in België leverbaar
Lees ook:Douglas lanceert collectie nagellak
Lees ook:Douglas verkoopt ook OPI nagellak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>