BH bestaat 100 jaar

Het was waarschijnlijk even wennen toen je voor het eerst je BH kreeg. Maar we dragen ze al een hele tijd. Dit jaar bestaat de beha namelijk 100 jaar. Vouchercloud heeft hiervoor speciaal een super toffe collage gemaakt over de geschiedenis van de BH. De eerste beha stamt namelijk uit de tijd van de Grieken. Neem je een kijkje?

Lees ook:De perfecte man.. bestaat hij? ;-)
Lees ook:Geen grap: de Albino dolfijn bestaat echt!
Lees ook:Push-up sport bh; sexy in de sportschool met Hunkemöller
Lees ook:GTST Live event dit jaar vanuit studio’s Endemol Amsterdam
Lees ook:H&M 25 jaar in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>