Rubriek: de leukste Instagram accounts

Elke week wordt er in deze rubriek aandacht besteed aan de leukste Instagram accounts. Er worden vier accounts uitgelicht die de moeite waard zijn om te bekijken of te volgen. Zo heb je elke week volop inspiratie. Deze week zijn er weer vier leuke accounts die je niet mag missen.

 

 

 

1. Zon, zee, strand en heel veel foto’s uit Australië. De Australische Miann Scalan showt de mooiste foto’s van fashion, zon en het strand op haar Instagram. Wil je ook helemaal wegdromen bij mooie witte stranden en strakblauwe zee? Dan vind je hier volop mogelijkheid.

2. Een Australisch meisje dat woont in Cambridge. Dat levert hele fascinerende en vooral mooie foto’s op. Prachtige kastelen, kleurrijke macarons en geweldige mode items. Oftewel wat ze zelf ook zegt, voor dagdromers en avonturiers. En ook gewoon voor iedereen die van mooie foto’s houdt. A girl a style. 

3. Steden, gebouwen en fotografie. Deze jongen van 13witness maakt alle foto’s met zijn iPhone. De prachtigste gebouwen, bruggen en dagelijkse foto’s komen voorbij. Veel foto’s zijn genomen in het donker waardoor het er nog spectaculairder uitziet.

4. Oke, hier zwijmel je bij weg. Niet alleen leuke en mooie fashion, maar ook nog eens een hele mooie man. De man achter I am Galla, reist de wereld over en ziet er altijd piekfijn uit. Wie wilt dat nou niet?

Veel kijk en (volg) plezier.

Lees ook:Rubriek: de leukste instagram accounts
Lees ook:Rubriek: De leukste vier Instagram-accounts
Lees ook:Rubriek: de leukste vier instagram accounts
Lees ook:De leukste HEMA accessoires voor jou en je vriendinnen
Lees ook:Speciaal fotoboekje voor je Instagram-foto’s bij HEMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>