DIY: jurkjes maken van mannenkleding

Alle meiden zullen dit fenomeen wel herkennen; een overvolle kledingkast en alsnog niks om aan te trekken. Tenminste dat vind jij zelf, want als je vriendje, moeder of vriendin in jouw kast kijkt dan vinden ze altijd wat leuks. Soms is het dan ook leuk om iets speciaals aan te hebben, wat niemand anders heeft. Vandaag in de Do it yourself, het maken van een jurkje met een groot mannen t-shirt.
Moeilijk? Welnee. Het is hartstikke simpel, vooral als je een beetje creatief bent. Zorg er wel voor dat het mannen t-shirt of blouse lang genoeg is. Want anders wordt het eerder een shirtje, hoewel dat ook hartstikke leuk kan zijn. Ladies, zo heb je altijd een geheel nieuwe garderobe. Vraag van te voren wel even toestemming aan je vader, vriendje of broer.


 

Lees ook:DIY: opbergpotten maken
Lees ook:DIY: haarmasker maken
Lees ook:DIY: Ibiza armbandjes maken
Lees ook:DIY: taai taai trifle maken
Lees ook:Voor € 20,- drie feestelijke jurkjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>