Zomerse schoenen en tassen om bij weg te dromen

De eerste gedachten aan vakanties, terrasjes en bbq’s in de zon nemen voorzichtig vaste vorm aan. Dit betekent dat het hoog tijd wordt om nieuwe zomeroutfits in te slaan. De Mezura by Avance zomercollectie biedt voor deze gelegenheid een perfecte selectie lederen schoenen en tassen aan.

De zomercollectie van Mezura by Avance bevat uiteenlopende stijlen. Zo creëer je een romantische look met items in pastelkleuren als mintgroen en zalmroze of juist een stoere look met metallic ballerina’s en boots. Een opvallende zomerse look gaat uiteraard gepaard met fel gekleurde pumps en tassen in kleuren als turquoise of fuchsia.

Lees ook:Inspiratie voor zomeroutfit: jurkjes, schoenen en tassen
Lees ook:Mannen om van te dromen..
Lees ook:Speciale schoenen om te bootcampen
Lees ook:Schoenen en tassen trends lente 2013
Lees ook:Glanzende schoenen bij Bitter, Dr. Adam’s en Van Dalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>