Jan Taminiau maakt niet alleen jurk Maxima, maar ook jasjes

De succesvolle Nederlandse designer Jan Taminiau – die de jurk voor Maxima tijdens de inhuldigingsceremonie heeft ontworpen – showt tijdens de Koningsvaart op 30 april in Amsterdam enkele stukken uit zijn Poetic Clash Fall Winter 2012 collectie en een aantal signatuur stukken. Daarnaast introduceert hij zijn beroemde postzakjasje in een speciale versie met de Argentijnse kleuren waarmee hij het kersverse koningspaar eert.

Dit kenmerkende jasje is speciaal voor de inhuldiging uitgebracht in een mannenversie met Nederlandse vlag en een vrouwenversie met de kleuren van de Argentijnse vlag. Koningin Máxima droeg het originele jasje al eerder tijdens de opening van de Arnhem Mode Biënnale en tijdens een werkbezoek aan New York in 2009.
 De postzak heeft voor de ontwerper een sterk symbolische waarde. “De postzak heeft geleefd, hij is gebruikt voor het versturen van liefdesbrieven en ansichtkaarten tot rekeningen. De postzak vertelt een verhaal van vervlogen tijden en daarom houd ik zo van de postzak”, aldus Jan Taminiau.

Het jasje in de Argentijnse kleuren is speciaal voor de gelegenheid (in gelimiteerde oplage) in de gangbare confectiematen verkrijgbaar via de website van JANTAMINIAU: www.jantaminiau.com (prijs € 1.050,-). Daarnaast wordt er een op maat gemaakte, gelimiteerde editie uitgebracht die genummerd en gesigneerd wordt door Jan Taminiau (prijs op aanvraag). Beide jasjes worden gemaakt in Nederland.

Lees ook:Ilse de Lange is niet alleen maar emotioneel
Lees ook:Sixpack maakt Jan Smit gelukkiger; nog niet aangekomen
Lees ook:Project X Haren niet alleen schuld van Merthe, ook van media
Lees ook:Niet alleen voor ‘Blondies’
Lees ook:Essie nagellak niet alleen meer voor manicures

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>