Bas Kosters: Zeefdruk Bonanza & MOTI Museum

Designer Bas Kosters en zijn team infiltreren 3 dagen Kapitaal Utrecht. Een energieke plek waar cultuur, zeefdruk, workshops, exposities, werkplekken, winkel, lezingen en feestjes samenkomen.

Prints zijn altijd al de main focus in het werk van de designer geweest en daarom zullen er vier nieuwe exclusieve prints gezeefdrukt worden op tee’s en tasjes, die men uiteindelijk op de laatste dag kan kopen. Bovendien is het ook mogelijk gemaakt om de prints op een persoonlijk kledingstuk te laten drukken, dat men op de eerste, of tweede dag aanlevert zodat je het op de laatste dag van deze unieke happening kunt ophalen en in de namiddag ook nog de samenwerking van Bas en Kapitaal kan helpen afsluiten met heerlijke muziek en bites.

25,26,27 April 2013 Kapitaal Utrecht – Plomperorengracht 4 – 3512 CC Utrecht

Protest Juwelen voor Te[ch]x(t)iles
Omdat de designer al mooi vertegenwoordigd is op de modetentoonstelling Couture Graphique in het MOTI Museum te Breda, is Bas gevraagd om nieuwe technische en communicatieve ontwikkelingen in de mode te volgen en daar een nieuw ontwerp voor te maken. Voor dit project, Te[ch]x(t)iles, ontwierp hij de ‘ Protest Juwelen” die men ook kan bewonderen In de glasgalerij van het museum.

“Protest en protest esthetiek zijn een terugkerende materie in mijn werk, ik heb hier in meerdere collecties aandacht aan besteed. Daarnaast heb ik een fascinatie voor juwelen, een onderdeel van mijn eigen juwelen collectie is ook de aanleiding geweest voor deze gedachten gang”, aldus Bas Kosters

29 April 2013 MOTI Museum – Boschstraat 22 – 4811 GH Breda

Lees ook:Bas Kosters opent little [email protected] Souk
Lees ook:Wie wordt het nieuwe Bas Kosters model tijdens AFW
Lees ook:Glamour trapt modeseizoen af met Bas Kosters
Lees ook:Bas Kosters Love, Fuck Yeah – ontdek s/s 2013
Lees ook:Bas Muijs saaie kerel geworden door musical Yab Yum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>