Tatum Dagelet ontwerpt leuke kattenshirts voor goede doel

Tatum Dagelet heeft twee gave shirts ontworpen voor fair fashionlabel dweezilsfriend. Het merk bestaat vijf jaar en viert dit met de jubileumshirts. Van de opbrengst van ieder verkocht shirt wordt een deel gedoneerd aan de Amsterdamse Poezenboot.

Gastdesigner Tatum Dagelet vertelt: “Een shirt ontwerpen en daarmee de Poezenboot steunen! Ik was direct enthousiast bij het idee, en ideeën waren er genoeg! Met Firma Lovelies ben ik aan de slag gegaan en uiteindelijk hebben we niet één, maar twee ontwerpen gekozen. Een shirt is lekker ondeugend, het andere hartveroverend en gracieus. Alle eigenschappen van een kat zijn erin verwerkt en voor ieder wat wils!”

Het jubileumshirt van dweezilsfriend is gemaakt van eucalyptushoutpulp en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. De zijdezachte stof valt soepel om je lijf en is eerlijk en ecologisch verantwoord geproduceerd.

Voor meer informatie: www.dweezilsfriend.nl.

Lees ook:Zoenen voor het goede doel
Lees ook:Meiden maken eigen modemarkt voor het goede doel
Lees ook:Nicki Minaj lanceert lipgloss voor goede doel
Lees ook:Oh Oh Cherso en Di-Rect fietsen voor goede doel
Lees ook:Opbrengst Justin Bieber Parfum Someday naar goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>