Nieuw blad vóór en door jong talent: F.A.L.L. Magazine

Alle hippe ontwerpers, kunstenaars, modellen, schrijvers en fotografen waren gisteravond aanwezig bij de lancering van het nieuwe tijdschrift F.A.L.L. Magazine. Jessey de Graaf was er natuurlijk ook voor Meiden.blog.nl.

In het Amsterdamse &Foam fotografie museum reikte presentatrice Lauren Verster het eerste nummer uit aan de 24-jarige hoofdredactrice Milou Verbeke. F.A.L.L. Magazine staat voor Fashion, Art, Literature en Lifestyle en biedt een platform voor nieuw talent.

Lauren noemde het woord ‘moedig’ regelmatig in haar speech: “Ik vind het moedig van de mensen die in dit blad staan, ze zijn toch nieuw en ze durven hun creaties te laten zien.” Ook vond Lauren het moedig van Milou, ten eerste omdat de redactie in deze tijd een magazine op de markt brengt en ten tweede omdat zij de jongste hoofdredactrice ooit is van een Nederlands tijdschrift.

De gloednieuwe hoofdredactrice droomde er altijd al van om haar eigen blad te hebben. Tijdens haar studie literatuurwetenschappen begon ze de blog ‘The Words about Fashion’, een wereld waar mode en literatuur samenkwamen. Na 2,5 jaar besloot Milou te stoppen met haar studie en het roer helemaal om te gooien. Ze ging naar de bank om geld te lenen en is zo haar droom achterna gegaan. Nu, een half jaar later, toonde zij om 19.00 haar eerste cover van F.A.L.L aan iedereen.

Tijdens de opening waren er ook enkele BN-ers aanwezig. De actrices Anna Drijver en Liza Sips en catwalkcoach Mariana Verkerk liepen rond in het museum. Ook Laura Ponticorvo kwam even om het hoekje kijken. Op de vraag welke thema’s van F.A.L.L. haar het meeste aansprak antwoordde ze: “Ik denk toch Fashion en Lifestyle, dat is waar ik mij het meest in thuis voel.” Het lijkt Laura leuk om het nieuwe blad te lezen. Zou zij er zelf ook in willen staan? “Absoluut! Als ik de kans krijg om iets met die thema’s Fashion of Lifestyle te doen, wil ik er zeker in staan.”

F.A.L.L. Magazine noemt zich vernieuwend omdat er geen ander blad is dat de eerdergenoemde vier thema’s en een platform voor jong talent biedt. Lot Madeleine is een van de jonge kunstenaars die in de eerste editie staat. Trots bladert ze in het tijdschrift totdat ze haar eigen creatie tegenkomt. “Ja! Daar sta ik!”. Het T-shirt wat zij ontworpen heeft staat erin. “Binnenkort ga ik weer bezig met een nieuw project, dit is hele leuke publiciteit!”

F.A.L.L. Magazine is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €9,95 bij de kleinere boekhandels en concept stores.

Tekst: Jessey de Graaf

Lees ook:Vriendschapsarmbandjes vól symboliek
Lees ook:Pharell William’s nieuwe parfum: G I R L
Lees ook:Nieuw Meiden Magazine: Meiden Gossip!
Lees ook:BNN zoekt nieuw talent
Lees ook:Gouden RadioRing voor Ivo en Daniël van De Avondploeg?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>