Ontdek de najaar/wintercollectie van MET Jeans

Het luxe Italiaanse denimlabel MET Jeans laat binnen haar nieuwe herfst/winter’12 collectie duidelijk zien waarom zij zich expert op het gebied van trends mogen noemen. Binnen een collectie die zich richt op innovatie en authenticiteit, wordt een reeks trend setting looks van ongekende kwaliteit gepresenteerd.

FROM MYKONOS TO THE ANDES
Van de warme stranden van Mykonos tot het uitgesproken koude klimaat van de Andes, het thema kent geen grenzen: kleur, kleur en nog eens kleur!
Graphic leggings, felle gekleurde shirts, domineren in samenspel met originele dier- en bloemprints, deze vrolijke, utrafeminiene lijn. Kleurrijke knitwear in silhouetten die de vrouwelijke vormen accentueren, vervolmaken deze grenzeloos fraaie reeks.

MIAMI COCKTAIL
Praktisch en comfortabel, met een touch of glamour! Swarovski en studs, flankeren naast cascades van steentjes en kralen, waardoor een uitdagend fashionbeeld ontstaat. De sublieme touch van zilveren rechthoeken als stijlaccent creëert een stoer wet-look effect. Simpele prints met logo’s worden verfraaid met chains, kraagjes die je ook als ketting kunt dragen, terwijl de zachtheid van bont voor een fascinerend detail zorgen. Dankzij de chique chains wordt easy daywear binnen no-time getransformeerd tot een fabulous party-look…

UNIQUE
De innovatieve Unique collectie van MET is ontworpen voor ‘De vrouwen van de toekomst’. Het resultaat? Een rijke serie exclusieve items vol bijzondere details.
Nieuwe en geavanceerde denimbehandelingen met mineralen zorgen voor ultiem vrouwelijke jeans, waarbij de decoratief bewerkte stukken garant staan voor een hand bewerkte look. Uniek!

GOLD DIAMOND
Gold Diamond, het meest ‘waardevolle’ thema binnen de MET collectie, ontleent haar inspiratie aan de bruisende wereld van ‘College & Sport’. Geheel conform het zo karakteristieke MET handschrift, wordt deze trend op eigentijdse wijze voorzien van lustig bloeiende Swarovski-kristallen, micro-studs en kleurrijke steentjes.
Dankzij het vernuftige gebruik van antiek zachtroze en donker turquoise in de all-over prints, wordt een heerlijk dromerig winter wonderland beeld neergezet.

De ultieme vrouwelijke look creëren? Kies voor een regular, flared of tapered fit met hoge of lage taille, laser patronen, metropolitain graphics, etnische, of animal prints. De wassingen variëren van de meest traditionele met ‘slashing and breaking’, tot de laatste trends zoals Japanese minimal en American vintage.

X & JEGGINS
Ease at 360°, hierin sieren vooral de praktische en lichte kledingstukken die het vrouwelijke figuur flatteren en daarbij een zelfverzekerde, originele look creëren. Kleine studs, onweerstaanbare kleuren en driedimensionale metallic effecten… de X-invasie is begonnen!

Lees ook:Ontdek de volledige SS13 collectie van MET jeans
Lees ook:Ontdek de Lush Wintercollectie 2013
Lees ook:Ontdek nieuwe wintercollectie Kate Moss voor Rimmel
Lees ook:Ontdek de nieuwste Cafe Moda schoenen voor dit najaar
Lees ook:Ontdek Paul Frank wintercollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>