Voor kleine fashionista’s

Voor de jongste meiden onder onze lezers heeft V&D een hele nieuwe lijn met mode-accessoires ontwikkeld. Voor deze meiden zijn er drie verschillende thema’s verkrijgbaar: Happy Shopping, Bohemian Dream en Outdoor Girls.

Happy Shopping is een lijn voor het echte modemeisje bestaande uit kleine lakleren tasjes in de vorm van een hart, bijoux en shawltjes net als mama. Bohemian Dream heeft veel animal prints, fakefur en folklore invloeden.

Het thema Outdoor Girls is voor de sportievere jongedames die er buiten ook cool uit willen zien. Maar ook aan de jongens is gedacht, voor hen zijn er stoere accessoires als rugzakken, shawls, caps en portemonnees.

Lees ook:USB gekte – kleine cadeautjes voor feestdagen
Lees ook:UGG’s ook voor de meiden met kleine voetjes
Lees ook:Primark maakt Almere aantrekkelijk voor fashionista’s
Lees ook:De website voor fashionista’s
Lees ook:Nieuw magazine voor meiden: Fashionista

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voor kleine fashionista’s

  1. paula

    Kan je het ook online bestellen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>