Lady Gaga Collectie bij Coolcat!

Toe aan nieuwe, stoere en gewaagde kleding? Vanaf vandaag ligt de Limited Edition Lady Gaga Collectie in een groot aantal Coolcat stores in Nederland en België! De collectie bestaat uit tops en tees met prints zoals je die van Lady Gaga gewend bent: in your face!
De collectie is een must have voor alle fans van Lady Gaga, de megaster die wereldwijd miljoenen mensen inspireert met haar muziek en extravagante stijl. Eind
mei werd haar nieuwe album ʻBorn This Wayʼ gelanceerd. Inmiddels zijn er meer dan twee miljoen exemplaren van verkocht en is haar clip op Youtube zoʼn 60 miljoen keer bekeken.
Zolang de voorraad strekt…
De komende weken staat Coolcat in het teken van Lady Gaga. De Limited Edition Lady Gaga Collectie is geïnspireerd op de muziek, songteksten en de clips van ʻBorn This Wayʼ. De collectie bestaat uit tops en t-shirts in verschillende kleuren en is verkrijgbaar in alle damesmaten. De tops kosten €19,95, de t-shirts €24,95.

Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt…
Met de tees en tops laten de fans er geen misverstand over bestaan wie hen inspireert. F***ing famous ʻcause I was Born This Way, luidt de tekst op een van de  tops. Die tekst kan natuurlijk maar van één persoon zijn: Lady Gaga. Op elke top of shirt staat een tekst of afbeelding van het stijlicoon. Net als Lady Gaga zelf zoekt Coolcat met deze collectie de grens op: de collectie is sexy, stoer maar wel met glamour en kent veel contrasten.

De shirts hebben een loose fit met opengewerkte details op de mouwen. De grote fotoprints doen een beetje rock aan, maar de shiny strass steentjes op de letters geven ʻt tegelijk een glamour look. De collectie kent meer contrasten, zoals tanktops met een stoere racerback, maar met kant als tegenwicht: sweet en sjiek, typisch Lady Gaga.

Coolcat ontwikkelde de collectie in nauwe samenwerking met Universal Music/Bravado, de platenmaatschappij van Lady Gaga en vele andere grote artiesten. Zo ligt er op dit moment ook een Justin Bieber t-shirt collectie voor damesmaten in de Coolcat-winkels.

Verkrijgbaar in 66 Coolcat stores
De Limited Edition Lady Gaga Collectie is verkrijgbaar in 66 Coolcat stores in Nederland en België. Zie voor winkeladressen www.coolcat.nl.

Lady Gaga look-a-like contest
Bij de lancering van de collectie wordt op 16 juni een Lady Gaga look-a-like contest gehouden in samenwerking met DYou magazine, de nieuwe meidenglossy van
Sanoma die ook in het teken staat van Lady Gaga. Tientallen uitverkoren look-a-likes tonen hun looks aan een jury met presentatrice en zangeres Sita, hiphop
choreograaf Shaker, Coolcat oprichter Roland Kahn en DYou redactrice Tess.

Lees ook:Achter de schermen bij Vogue shoot Lady Gaga
Lees ook:Parfum Lady Gaga eind augustus exclusief bij Douglas
Lees ook:Lady Gaga aangeklaagd om Gaga-pop
Lees ook:Lady Gaga start Born This Way Foundation
Lees ook:Groningen wil Lady Gaga

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Lady Gaga Collectie bij Coolcat!

 1. Suz

  Volgens mij moet ik hier snel bij zijn!!

    /   Reply  / 
 2. Demi

  Dit moet ik dus echt even aan een vriendin laten zien, haha!!

    /   Reply  / 
  1. Lady Gaga

   Connie heard this song on the radio, and the same day she went to her friend’s studio, and made this video. It was recorded in 1 take, with no rehearsal. It was the first time Connie sang the song. You can see that she is reading the lyrics from the music-stand. Connie is the superstar
   http://v.youku.com/v_show/id_XMjc4NjAwOTYw.html

     /   Reply  / 
 3. ed hardy günstig

  Meiden lijken soms net engeltjes maar diep van binnen zijn het soms sluwe wezens. Een rivalenstrijd tussen meisjes kan dan ook behoorlijk uit de hand lopen. En dat gebeurde in Brazilië, een 12-jarige jongen werd het slachtoffer en overleed.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>