Jimmy Choo nog steeds voorradig

Heb jij een paar weken geleden urenlang in de rij gestaan voor de H&M, tijdens de Jimmy Choo gekte? Dat is dan mooi voor niets geweest, want de winkels (o.a. de H&M in de Kalvertoren en op de Nieuwendijk) hangen nog vol met leren jurken, killerpumps, tassen en andere ontwerpen van de Amerikaanse topontwerper. Hoewel ik de meeste spullen een tikje ordinair vind, heb ik toch een prachtige korenblauwe sjaal gescoord. Hij was € 40,-. Geen H&M-prijs, maar dan heb je wel een originele Jimmy Choo.

Lees ook:In de rij voor Jimmy Choo
Lees ook:Voor de deur liggen voor Jimmy Choo?
Lees ook:Thomas Berge zoekt nog steeds leuk meisje
Lees ook:Actrice Eva Mendes nog steeds moederskindje
Lees ook:Glennis Grace schrikt nog steeds van aandacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>