Carrie Bradshaw’s outfits in SaTC 2

Natuurlijk is het interessant om te weten of mr. Big nog steeds gelukkig getrouwd is met zijn Carrie. Maar nog belangrijker zijn de outfits. HAAR outfits, wel te verstaan. Het is altijd weer een (fijne) verrassing wat de hoofdrolspeelster nu weer voor fijne kledingstukken aan het lijf heeft. Hoewel de film pas op 28 mei 2010 in première gaat, hier alvast een voorproefje van Carrie’s garderobe.

Kijk, kijk, kijk!! 

Lees ook:Carrie (SATC): ‘I like my money right where I can see it… hanging in my closet’
Lees ook:Valentijn outfits
Lees ook:Primark heeft leuke, vrouwelijke outfits voor WK
Lees ook:Ontdek de zomerse outfits van s.Oliver
Lees ook:Outfits Lady Gaga en Justin Bieber onder de hamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>