Patty Zomer geeft stylingworkshop

Je hebt al haast, trekt je panty aan en ratsjj en zit weer een haaltje in. Op 13 december organiseert Oroblu samen met stylist Patty Zomer een stylingworkshop. Hier leer je alles over hoe je nou écht een panty hoort te dragen en hoe je de juiste dikte en kleur kunt vinden. Ook vertelt Patty je alles over de trends voor de feestdagen en hoe je die het beste combineert.

 

 

Topstyliste Patty vertel je ook alles over hoe je een mini beauty make over  kunt doen. Perfectly Basics en Clarks Schoenen zijn ook aanwezig om je extra inspiratie te geven. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, in het nieuw geopende Artotel. Er zijn ook stylingprofessionals aanwezig die de look compleet maken.

Een echt dagje uit! Inschrijven kan via www.oroblu.nl/beaumonde.

 

Lees ook:Charly Luske, Patty Brard, Do, Yes-R als reisleider
Lees ook:Meiden krijgen make-under van Patty Brard in nieuwe show
Lees ook:Patty Brard: “What the fuck are you thinking?”
Lees ook:Patty Brard en Tygo Gernandt hadden seks!
Lees ook:Dochter geeft vader borstvoeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>