Kaartverkoop MEIDEN live is gestart

Leuk nieuws. Er komt een tweede editie van MEIDEN live. Er worden beauty workshops, acteer- en danslessen gegeven, je kunt auditie doen voor een echte bioscoopfilm. Het evenement vindt plaats op zondag 16 november van 10.00 tot 18.00. Het thema van het event is Winter Wonderland. Het wordt gehouden in de Broodfabriek in Rijswijk.

Er zijn verschillende artiesten aanwezig zoals B-Brave, Zomaer, Kraantje Pappie, TP4Y en presentator Tim Douwsma. Jullie krijgen de kans hen het hemd van het lijf te vragen tijdens het ‘Celeb vragenuurtje’.

Naast de 6 area’s en het podiumprogramma is er in de tweede zaal ook nog van alles te beleven. Hier kunnen ruim 350 bezoekers de hele dag aansluiten bij leuke activiteiten, zoals een empowerment workshop en make-up demonstraties van professionele visagisten. Ook zijn er heel veel prijzen te winnen; shoptegoed of een echte designer tas tijdens de MEIDEN bingo of bij een van de spetterende prijzenregens op het podium!

De kaartverkoop van dit winterse feestje is momenteel in volle gang. Je kunt kaarten kopen via www.meidenmagazine.nl/mmlive.

Lees ook:Kaartverkoop MEIDEN Summer Event van start
Lees ook:MEIDEN Live! Winter Wonderland 2013 komt eraan!
Lees ook:Kijk hier live naar première One Direction – This is Us
Lees ook:Opnamen Koning van Katoren gestart in Italië
Lees ook:Nieuw Meiden Magazine: Meiden Gossip!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kaartverkoop MEIDEN live is gestart

 1. kimre

  weten jullie wat een combinatieticket inhoud

    /   Reply  / 
 2. kimre

  weten jullie wat een combinatie ticket inhoud

    /   Reply  / 
  1. Chantal Bolleman Auteur

   Een combinatieticket is in combinatie met een ander soort ticket. Maar ik zie dat er geen kaarten meer zijn..

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>