My Zkin houdt Fake Bake day

Soms komen er van die leuke dingen op je pad die je dan echt moet delen. Nannie & Priscilla startte 2 jaar geleden hun bedrijf ZKIN, Spraytan en Beauty op. In de tussentijd zijn ze niet alleen bezig met spraytannen, maar verkopen ze ook geweldig leuke producten van het merk STAR IBIZA. 26 Oktober is er van 12 tot 18 een FaceBakeD day. Je kunt dan gratis je gezicht en decolleté laten sprayen.

 

Maar er is meer. Er is tijdens de FakeBake day ook een yardsale. Oftewel ‘tuinverkoop’. Er wordt merkkleding verkocht en de opbrengst daarvan gaat naar het goede doel Het Vergeten Kind, voorheen Guusje Nederhorst Foundation. Verder kun je tanning producten kopen en kun je nog veel meer bewonderen.

De dames van ZKIN houden niet van stil zitten en verkopen onder andere producten van STAR IBIZA in hun webshop. Daarnaast zijn de ook de distributeurs van IT WORKS body wraps. De salon is gevestigd in het centrum van Den Haag. Er wordt ook veel aandacht besteed aan goede doelen. ZKIN steunt verschillende goede doelen zoals: Pink Ribbon, Croco Kids, Aquam Servo en gaan ze een keer in de 6 maanden op bezoek bij opvangtehuizen voor vrouwen die mishandeld zijn en niet meer thuis kunnen wonen. De slachtoffers worden dan de hele dag in de watten gelegd met behandelingen, pedicures etc.

In de shop: www.zkinshop.nl kun je niet alleen IBIZA towels kopen. Oolaboo is een geweldig make-up merk die helemaal past bij ZKIN. Heel groot voordeel: alle make-up merken etc, zijn dierproefvrij. Heel fijn en diervriendelijk dus.

Binnenkort gaat meiden.blog op bezoek bij ZKIN en zie je snel een review over de sleep in rollers.
Voor meer informatie of spraytan: www.myzkin.nl.


Lees ook:Dagelijkse bakwedstrijd Bake my day bij Net5
Lees ook:Carrie (SATC): ‘I like my money right where I can see it… hanging in my closet’
Lees ook:Olcay Gulsen fake? Quote zocht het uit!
Lees ook:No make-up day
Lees ook:Een geest in huis: fake of echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>