Extra concert Violetta in Rotterdam

Wauw! De verkoop van de kaarten van Disney’s Channel Violetta Live, ging zo goed dat er een tweede concert komt. Het idool is zo populair dat er een extra concert komt. Op 11 maart treedt ze maar liefst twee keer op in Nederland. De eerste show begint om 14.00 en de originele show start om 18.30

 

 
De extra show is dus ‘s middags. Violetta Live is een wereldwijd succes met binnen een week meer dan 250.000 verkochte kaarten in Italie, Frankrijk, Spanje en Portugal. Ook in Nederland is ze dus razend populair en is er een tweede concert ingelast. Samen met de rest van de cast zal het een swingend concert worden.

 

Lees ook:The Voice Kids geven extra concert in meivakantie
Lees ook:Kaartverkoop concert Violetta start 3 oktober
Lees ook:Win privé concert van MainStreet via Disney’s Violetta
Lees ook:The Voice Kids in concert; shows in meivakantie
Lees ook:Concert The voice finalisten in Brabanthallen: 28 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>