Tienersterren presenteren het boek ‘Hoe word ik beroemd’

Heb jij ook altijd al willen acteren, zingen, dansen of in musicals willen spelen? Dit is een droom van heel veel meisjes en jongens. Tijdens het Tina-weekend werd het boek: ‘Hoe word ik beroemd’ gepresenteerd. Hierin staan verhalen van bekende Nederlandse tienersterren en hun ervaringen met bekend zijn.

 

Aliyah Kolf (zangeres), Ralf Mackenbach (zanger), B-Brave (boyband) en Ian Thomas (zanger), namen het boek in ontvangst en spraken met hun fans over beroemd zijn. In het boek worden positieve maar ook negatieve ervaringen over beroemd zijn gedeeld.

Ook andere bekende jonge beroemdheden zoals: Nils Verkooijen en Hanna Obbeek, deelden hun ervaringen in het boek. Babette Labeij, zangcoach en Dave Schram SYTYCD-choreograaf gaven antwoord op vragen als: hoe je een auditie voorbereid, hoe val je op bij een castingbureau en hoe ga je om met haters en fans op social media.

Heb jij ook altijd beroemd willen worden? Laat het ons weten!

 

 

Lees ook:Britt Dekker: “Het presenteren van zo’n groot programma, had ik nooit durven dromen!”
Lees ook:Terence Schreurs: “Ik word alleen maar ellendiger als ik mijn emoties binnenhoud”
Lees ook:Estelle: Ik word niet serieus genomen in Engeland
Lees ook:Juvat Westendorp: Als ik iets doe, dan doe ik het gelijk goéd
Lees ook:Jan Kooijman: “Ik zou dit het liefst ieder jaar willen doen”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>